SOS AFRIKA

In sommige werelddelen zaait droogte het leven uit. In andere hebben stortregens catastrofale gevolgen meegebracht voor de bevolking.

 

 

Waarom KS steunen?

Karama Solidarity in België

 

Het kan moeilijk zijn om de beslissing te nemen om een goed doel te steunen omdat er zoveel goede doelen zijn om uit te kiezen. Door lokale activisten en organisaties rechtstreeks te steunen, stelt Karama Solidarity mensen in staat hun eigen rechten te verdedigen en hun eigen toekomst vorm te geven.

 

Partners

 

 
Ervaring
Transparantie
Aftrekbare donaties

Onze Projecten 

Ontdek al onze projecten die levens redden

 

Getuigenissen

Jouw bijdrage zal een verschil maken in het leven van veel mensen

Karama Solidarity

Laten we de handen in elkaar slaan voor een betere wereld met de humanitaire hulp van Karama Solidarity

 

We hebben jou nodig!

Karama Solidarity is een familie

 

Karama Solidarity helpt lokale leefgemeenschappen door opleidingen en microkredieten aan te bieden. Zo kunnen ze zelfvoorzienend worden en de vicieuze cirkel van armoede doorbreken. Karama zet zich in voor transparantie en verantwoording en zorgt ervoor dat elke gift effectief en efficiënt wordt gebruikt om hulp aan te reiken.

Door samen te werken met dit ongelooflijke goede doel hebben individuen de kracht om levens te veranderen en een blijvende impact te realiseren op leefgemeenschappen over de hele wereld. Doneer vandaag nog en sluit je aan bij deze wereldwijde solidariteitsbeweging.