SOS Marokko

Jouw hulp is van levensbelang!

 

Waarom KS steunen?

Karama Solidarity in België

Wij zijn de enige moslim geïnspireerde liefdadigheidsinstelling in België met een wereldwijde expertise van meer dan 30 jaar. s. We hebben miljoenen kwetsbaren over de hele wereld geholpen. Wij zijn 100% afhankelijk van donaties. Dit geeft ons de vrijheid om te opereren en hulp aan te bieden waar en wanneer we willen.

We hebben een actieve samenwerking in 33 landen in Afrika, Azië en het Midden-Oosten. Dit geeft ons de mogelijkheid om snel in te grijpen in het geval van een humanitaire crisis.

Partners

 

 

We hebben een actieve samenwerking in 33 landen in Afrika, Azië en Europa. Dit uitgebreide en bestaande netwerk geeft ons de mogelijkheid om snel in te grijpen bij een humanitaire crisis. Deze lokale samenwerkingen creëren ook de mogelijkheid om rechtstreeks met de betrokkenen te spreken en helpen ons om nog meer voet aan de grond te krijgen op lokale bodem. Zo kunnen we de bevolking optimaal betrekken en effectief inzetten met oog op autonomie.

Ervaring

Wij zijn al meer dan 30 jaar actief. Gedurende deze jaren hebben we een hele reeks vaardigheden en expertise ontwikkeld en een structuur opgezet die de kracht heeft om op elk moment en op elke plaats in te grijpen en hulp aan te bieden.Nous sommes actifs depuis plus de 30 ans. 

Transparantie

Per gift kunnen we precies laten zien waar de steun is geïnvesteerd. Onze jaarverslagen verschijnen op onze website. De vele getuigenissen geven een duidelijk beeld van de voortgang en het resultaat van een project.

Aftrekbare donaties

Als het totaal van jouw giften minstens 40 euro per jaar bedraagt, ontvang je een fiscaal attest dat je recht geeft op een belastingvermindering van 45% op de geschonken giften.

Nos actualités

 

 

 

 

 

 

Découvrez les dernières nouvelles et évènements de Karama Solidarity

SOS MAROKKO: Update

Plaatsen van de kwetsbare gezinnen in Douar Toulkine: De tweede fase van onze missie richt zich vooral op het onderbrengen van de getroffen gezinnen in tijdelijke tenten. We kozen voor de Toulkine douar vanwege de omvang van de vernietiging die deze heeft geleden. De...

Lees meer

SOS Libië: VERWOESTENDE OVERSTROMINGEN

Een krachtige storm heeft verwoestende overstromingen in Libië veroorzaakt waarbij ruim 11.300 levens verloren zijn gegaan en het dodental wel eens zou kunnen oplopen boven de 20.000. Duizenden mensen worden vermist. In het land verkeert een noodtoestand. Minstens 150...

Lees meer

Overstromingen Pakistan: al reeds een jaar

De overstromingen in Pakistan waren verschrikkelijk. Ruim 33 miljoen mensen zijn getroffen door de overstromingen en ruim twee miljoen huizen zijn beschadigd of vernield. De gewassen zijn ook verwoest waardoor de gezinnen zonder middelen van bestaan achtergebleven...

Lees meer

Wie is Karama Solidariy?

Wees solidair voor een betere wereld met de humanitaire hulp van Karama Solidarity

 

 
 
 
 
 
 

Wil je je inzetten voor de behoeftigen en de kwetsbaren? Voel jij de behoefte om iets te doen en om het verschil te maken? Bij Karama Solidarity ben je aan het juiste adres.

Karama Solidarity streeft ernaar om het lijden van de meest kwetsbaren in de wereld te verlichten door in te grijpen waar humanitaire en sociale behoeften dit vereisen d.m.v. mobilisatie van noodhulp en de uitvoering van ontwikkelingsprojecten.

Onze waarden putten we uit de islamitische tradities. Onze missie realiseren we op een altruïstische manier met respect voor de humanitaire principes waarbij we de afkomst, het geslacht of de religieuze en politieke overtuigingen van onze doelgroepen en partners respecteren.

Getuigenissen

Jouw bijdrage zal een verschil maken in het leven van veel mensen