Eid al Adha 2023 : Schenk

gezinnen in nood

een feest vol vreugd

 

Waarom KS steunen?

Karama Solidarity in België

Wij zijn de enige moslim geïnspireerde liefdadigheidsinstelling in België met een wereldwijde expertise van meer dan 30 jaar. s. We hebben miljoenen kwetsbaren over de hele wereld geholpen. Wij zijn 100% afhankelijk van donaties. Dit geeft ons de vrijheid om te opereren en hulp aan te bieden waar en wanneer we willen.

We hebben een actieve samenwerking in 33 landen in Afrika, Azië en het Midden-Oosten. Dit geeft ons de mogelijkheid om snel in te grijpen in het geval van een humanitaire crisis.

Partners

 

 

We hebben een actieve samenwerking in 33 landen in Afrika, Azië en Europa. Dit uitgebreide en bestaande netwerk geeft ons de mogelijkheid om snel in te grijpen bij een humanitaire crisis. Deze lokale samenwerkingen creëren ook de mogelijkheid om rechtstreeks met de betrokkenen te spreken en helpen ons om nog meer voet aan de grond te krijgen op lokale bodem. Zo kunnen we de bevolking optimaal betrekken en effectief inzetten met oog op autonomie.

Ervaring

Wij zijn al meer dan 30 jaar actief. Gedurende deze jaren hebben we een hele reeks vaardigheden en expertise ontwikkeld en een structuur opgezet die de kracht heeft om op elk moment en op elke plaats in te grijpen en hulp aan te bieden.Nous sommes actifs depuis plus de 30 ans

Transparantie

Per gift kunnen we precies laten zien waar de steun is geïnvesteerd. Onze jaarverslagen verschijnen op onze website. De vele getuigenissen geven een duidelijk beeld van de voortgang en het resultaat van een project.

Aftrekbare donaties

Als het totaal van jouw giften minstens 40 euro per jaar bedraagt, ontvang je een fiscaal attest dat je recht geeft op een belastingvermindering van 45% op de geschonken giften.

Actueel bij ons

Ontdek de laatste updates en evenementen van Karama Solidarity

 
 
 
 
 
 
Mijn Eid al-Adha activiteitenboekje

Mijn Eid al-Adha activiteitenboekje

Met de zomervakantie en de maand Dhul Hijjah in aantocht, heeft Karama Solidarity een activiteitenboekje ontworpen voor de kinderen in deze bijzondere periode. De kleurrijke en speelse activiteiten zullen de kids helpen om de oorsprong van Eid en het belang van de 10...

Lees meer

Wie is Karama Solidariy?

Wees solidair voor een betere wereld met de humanitaire hulp van Karama Solidarity

 

 
 
 
 
 
 

Wil je je inzetten voor de behoeftigen en de kwetsbaren? Voel jij de behoefte om iets te doen en om het verschil te maken? Bij Karama Solidarity ben je aan het juiste adres.

Karama Solidarity streeft ernaar om het lijden van de meest kwetsbaren in de wereld te verlichten door in te grijpen waar humanitaire en sociale behoeften dit vereisen d.m.v. mobilisatie van noodhulp en de uitvoering van ontwikkelingsprojecten.

Onze waarden putten we uit de islamitische tradities. Onze missie realiseren we op een altruïstische manier met respect voor de humanitaire principes waarbij we de afkomst, het geslacht of de religieuze en politieke overtuigingen van onze doelgroepen en partners respecteren.

Onze Projecten 

Ontdek al onze projecten die levens redden

 

 
 
 

Getuigenissen

Jouw bijdrage zal een verschil maken in het leven van veel mensen