Humanitaire Nood in Ethiopië: Kom nu in actie om de gezondheid te herstellen en hoop te herstellen!

Een Oproep tot Solidariteit in Tijden van Crisis

De humanitaire situatie in Ethiopië: een kritieke noodtoestand

De situatie in Ethiopië is zorgwekkend. De humanitaire crisis heeft voor veel mensen ellende en lijden veroorzaakt. Pastorale regio’s in het zuiden en zuidoosten en ook in het noorden zijn zwaar getroffen door de verwoestende conflicten en de historische droogte. Vooral het Ewa-district werd getroffen door de verwoesting van de gezondheidsvoorzieningen. Ons project heeft tot doel deze situatie te verhelpen door de gezondheidszorg te versterken.

Onze actie: wederopbouw om levens te redden

We houden ons bezig met het herstel van gezondheidsfaciliteiten in het Ewa-district. We verwerven ook medische apparatuur, benodigdheden en medicijnen en trainen gezondheidswerkers. We zijn van plan om rechtstreeks 25.000 mensen te helpen en zo bij te dragen aan de wederopbouw van de getroffen leefgemeenschappen.

Jouw steun: geef het leven een kans

Onze missie kan niet slagen zonder jouw hulp. Jouw steun zal duizenden vrouwen en kinderen een overlevingskans bieden. Dankzij jouw donaties kunnen we gezondheidscentra rehabiliteren, medische apparatuur kopen en toegang bieden tot hoogwaardige gezondheidszorg voor de meest kwetsbaren.

Handel nu: word een humanitaire beschermer

We hebben jou nodig om deze cruciale missie te volbrengen en levens te redden. Laten we samen de gezondheidszorg in Ethiopië weer opbouwen en hoop geven aan de getroffen bevolkingsgroepen. Elke bijdrage telt. Help mee en word een belangrijke speler in onze humanitaire actie.