Je relatie met je wees

Hoe leren we elkaar kennen?

Sponsorschap van een wees is ook een kans om een ​​betekenisvolle relatie met een kind aan de andere kant van de wereld te delen. Zoals bij elke relatie kan de band tussen jou en jouw wees enige tijd duren, vooral vanwege de verschillen in culturen. Hier zijn enkele tips voor het opbouwen van een unieke band:

Corresponderen met uw wees

Als je wilt, kun je hem schrijven. Het uitwisselen van brieven helpt hem te begrijpen wie je bent, en hem te troosten omdat hij weet dat iemand aan het einde van de wereld aan hem denkt. Alle brieven worden door ons vertaald. U kunt daarom corresponderen in het Frans, Nederlands of in het Engels.

Wat moet ik in mijn brieven schrijven?

Leer hem beter kennen. Praat over eenvoudige onderwerpen: eten, hobby’s, …

Vertel hem over jezelf, je geliefden, favoriete activiteiten, …

Zo kan hij / zij de naam van zijn sponsor een gezicht geven! Stuur hem tekeningen van je kinderen. Het is heel leuk om te doen en het is ook een goede manier om je kinderen bewust te maken van solidariteit.

U kunt het naar ons adres sturen: Rue Ulens 26, 1080 Brussel of per e-mail naar [email protected] We sturen het hem graag door.

Ga hem tegemoet

Indien mogelijk, moedigen wij je sterk aan om hem te bezoeken. Je zult hun geliefden leren kennen en concreet zien hoe sponsoring het verschil maakt in hun leven. We helpen graag bij dit proces en onze lokale partners verwelkomen je graag ter plaatste.

Schenk hem kleine cadeautjes

Het is mogelijk om kleine geschenken naar je wees te sturen. We raden u echter ten zeerste aan dit geschenk als extra geschenk aan te bieden. We zullen het geschenk ter plekke voor hem kopen omdat de aankoop minder kost, verzendkosten bespaart en douanebelasting vermijdt (in sommige landen erg hoog).

 

[photoblocks id=11]