Geef een Eid-geschenk en tover een glimlach

Ramadan

Wat zou Eid zijn zonder de vreugde van kinderen?

De vreugde die om je heen opstijgt, de prikkelende geur van het gebak dat dagen van tevoren is bereid, de heerlijke maaltijd die in de keuken wordt bereid, het gebed dat samen met de volwassenen wordt verricht, de ballonnen die door je ouders worden opgeblazen om aan jou thuis die unieke feestelijke sfeer te geven. De nieuwe kleren die je aandoet en met trots draagt als je je neven en nichten ontmoet. De snoepjes die overal worden uitgedeeld, de cadeautjes waar je zo lang op hebt gewacht en die je ongeduldig uitpakt, …

Voor miljoenen kinderen over de hele wereld heeft Eid helaas niet dezelfde sfeer. Ze zijn straatarm en kunnen zich niet voorstellen dat ze nieuwe kleren of snoep krijgen. Druk deze Ramadan jouw blijvende afdruk en maak een kind gelukkig. Schenk blijdschap aan de jongsten en laat hen ook die onvergetelijke herinneringen maken tijdens Eid.

Waaruit bestaan de Eid al-Fitr geschenken?

Met een gift van 25 euro voorzien we een kind van nieuwe kleren, speelgoed en traktaties. Geschenken die vreugde zullen brengen in een moeilijk dagdagelijks leven en waarschijnlijk een onuitwisbare afdruk op hun hart zullen drukken.

Deze geschenken koopt Karama Solidarity aan dankzij jouw giften bij lokale handelaars om de lokale economie te ondersteunen.

Wie ontvangt de Eid geschenken?

Les cadeaux de l’Eid el Fitr sont distribués par Karama Solidarity et ses partenaires locaux aux enfants issus de familles vivant dans la pauvreté, ainsi qu’aux orphelins. Pour cette année 2024, ils concernent les enfants qui vivent au Maroc et en Palestine. 

En 2023, vos dons généreux ont permis de gâter 1093 enfants au Maroc et 1 110 enfants en Palestine, soit près de 2300 enfants au total ! 

Battons ensemble ce record !

Jouw vragen over Eid al-Fitr geschenken

Kan ik het land kiezen waar ik het Eid-geschenk naar toe stuur?

Nee, de geschenken worden door ons uitgedeeld in Marokko en Palestina.

Is het mogelijk om in plaats van geld een Eid geschenk te sturen?

Dat is helaas niet mogelijk om één belangrijke reden, het verzenden van goederen is logistiek ingewikkeld en duur. Om de donaties goed in te zetten, kopen we de Eid geschenken liever lokaal aan bij de winkels in de buurt. Dit helpt ook om de lokale economie te ondersteunen.

 

Wanneer kan je deelnemen aan de donatie inzameling voor de aankoop van de Eid geschenken?

Je kan tot op de laatste dag van de ramadan deelnemen voor de aankoop van een Eid geschenk.