Mijn naam is Ihssane en toen ik Karama Solidariteit ontdekte, was ik aan het zoeken naar een daad die op de lange termijn blijft bestaan.

Door de site te bezoeken, ging ik van ontdekking naar ontdekking.

Er waren uitnodigingen voor donaties, maar ook projectvoorstellen die allen net zo geweldig waren.

Ik had verschillende favorieten, maar ik wilde op lange termijn iets betekenen voor iemand met een onschatbare beloning van Allah.

En dat vond ik !!!

Er kwamen 2 beloningen bij; die van het sponsoren van een wees, maar ook van het bijdragen aan een Sadaqa Jariya, want dankzij deze bijdrage van 39 euro / maand was schoolondersteuning ook een Sadaqa.

Ik was op zoek naar een sadaqa jarya en een sadaqa om een ​​wees te sponsoren.

Ik had een telefoongesprek met de sponsorprojectmanager die zeer aandachtig was voor mijn verzoeken.

Ik las en herlas en ik begon eindelijk tijdens de Ramadan.

Het verzorgen van een wees bij Karama Solidarity is ongelooflijk eenvoudig.

In een paar klikken werd ik meter van een meisje: Manal.

Ik ontving haar dossier per e-mail, haar foto, ontdekte dat ze nog steeds 2 zussen en 1 broer heeft en dat haar vader een paar maanden geleden is overleden.

Ik accepteerde en maakte mijn doorlopende opdracht.

Ik zag op de site dat ik het recht heb om met haar te spreken, haar te ontmoeten en om banden met haar en haar familie in Marokko te creëren via het kantoor in de stad van Manal in Tanger.

Dit initiatief was van mij en persoonlijk, ik wilde niet dat iemand op de hoogte was van deze actie. Ik wil haar echt ontmoeten, maar ik ga dit jaar niet naar Marokko, ik praatte erover met mijn man om hem te laten delen in deze vreugde om ​​meter te zijn en vooral om me te helpen haar te zien.

Aangenaam verrast, maar ook sceptisch, hij wil ernaartoe om kleine Manal zelf te zien, hij heeft veel vragen die ik niet kan beantwoorden en ik nodigde hem uit om met zijn eigen ogen te gaan kijken.

Hij ging een paar dagen op familiebezoek naar Tanger, hij moest gewoon het kantoor bellen om 10 uur, hij had de manager Maryam aan de lijn en nam een ​​paar minuten later contact met haar op. Om 12 uur kreeg ik een videotelefoongesprek en ik zag kleine Manal, ik chatte met haar mama.

Ik was zo gelukkig, mijn vreugde was enorm en die van mijn man nog meer.

Die dag vertrok mijn man met de belofte en de toewijding om vanaf september voor 2 weeskinderen te zorgen.

We zijn blij om voor deze 3 kinderen te zorgen en ik wil Karama Solidarity bedanken voor het feit dat we kunnen bijdragen aan dit enorme voordeel en vooral met een dergelijke professionaliteit en vooral transparantie.

 

Ihssane