Ik verloor mijn vader toen ik drie was

Ik werd door mijn moeder opgevoed in een gehuurde eenkameraccommodatie. We waren met 4 personen: mijn moeder, mijn 2 zussen en ik. De kamer waarin we woonden was zo smal dat we problemen hadden met slapen. Trouwens, ik was een onhandelbare jongen, maar heel dapper en vriendelijk. Nadat mijn vader stierf, had ik het geluk om bij mijn moeder te kunnen blijven. Het leven was erg moeilijk, vooral voor mijn moeder die haar man van de ene dag op de andere verloor en ons moest steunen. Ze begon water en sap op de markt te verkopen. Op een dag ontmoette ze een vriend die haar adviseerde om naar Islamic Relief te gaan om mij te sponsoren. En dat was het begin van mijn sponsoring. Toen ik de toelage begon te ontvangen, werd aan de meeste van mijn basisbehoeften voldaan. Ik was in staat om naar school te gaan en de assistenten kwamen mij volgen en aanmoedigen om goed te studeren. Ik deed het heel goed, ik stond in de top 5 van de klas.

Vandaag

Ik ben 25 jaar oud en bij de gratie van Allah zijn de meeste van mijn dromen uitgekomen. Daarom bedank ik mijn ouders en mijn peter voor hun oneindige inspanningen. Vandaag heb ik een diploma in Engels en Duits. Daarnaast ben ik maatschappelijk werker bij Islamic Relief op de afdeling kinderbescherming. Deze baan heeft mijn leven veel veranderd en ik kan gemakkelijk zorgen voor gezinsuitgaven, waaronder eten, gezondheid, elektriciteit, enz.

Bericht voor mijn sponsor en de vereniging

“Ik zeg en herhaal, zonder de steun van de vereniging, zou mijn leven moeilijk zijn. Ik dank ook mijn sponsor voor zijn vrijgevigheid en voor al zijn donaties. Ik zou hem dit willen zeggen: al deze geschenken, deze reddende gebaren, zijn humanistische en humanitaire acties maakten mij vandaag het wezen dat ik wilde worden. “Het duurt maar een dag om een ​​sponsor te vinden, een week om het te waarderen, maar een hele eeuwigheid om het te vergeten.” Moge Allah alle donoren een lang en gezond leven schenken, bekroond met succes en voorspoed. Moge Hij hen belonen met een hoge rang in de lucht.”