Dankzij jouw zakat al maal 

1.000 Keniaanse landbouwers kunnen nu hun land bewerken met behulp van irrigatie technologie en zonne-energie die vervolgens inkomsten oplevert. 

Het succes van dit project heeft de tuinbouwsector in staat gesteld hun productie van groenten en fruit te ontwikkelen in kwantiteit en in verscheidenheid. 

[media_video url=”https://www.youtube.com/watch?v‹´›sb_6IhO_PSY” width=”450″ height=”300″ __fw_editor_shortcodes_id=”29ac71626f26235c18ffaa99354f6faa” _fw_coder=”aggressive”][/media_video]

Nieuwe behoeften zijn ontstaan …

Vanwege dit succes zijn de logistieke behoeften na de productie duidelijk zichtbaar geworden! Vooral omdat de geproduceerde hoeveelheden groter zijn dan verwacht.

De landbouwers worden geconfronteerd met problemen op gebied van voorraadbeheer (geen geschikte opslagplaats, weinig beroepskennis, …) waardoor dat de productie verlies maakt.

Een geschikte opslagplaats

Daarom hebben we een groot gebouw gebouwd dat voorzien is van ventilatie, waar geen insecten of knaagdieren binnen kunnen en waar alle 1000 landbouwers hun producten kunnen opslaan. 

Voor de koelte werden er fruitbomen geplant om op termijn ook de opslagplaats van schaduw te voorzien. 

Deze hele operatie was alleen mogelijk dankzij jouw zakat al maal