Na 4 succesvolle edities die meer dan 500 exposanten en 11 200 bezoekers heeft samengebracht, pakt de HOPE-beurs haar koffers uit in Brussel met 200 projecten om de wereld te veranderen. Dit weekend staat jullie een divers aanbod van conferenties, workshops en allerlei activiteiten te wachten die duurzame en concrete alternatieven aanbieden om te laten zien dat iedereen op zijn eigen manier mee kan doen aan de verandering van de samenleving.

De tentoonstelling “HOPE: projects to change the world” is een evenement dat 200 positieve projecten samenbrengt voor een betere samenleving waarbij duurzame ontwikkeling centraal staat. Een tal van verenigingen, NGO’s, coöperaties, bedrijven en overheden die zich inzetten voor een betere wereld in verschillende thema’s zoals klimaat en sociale rechtvaardigheid, ontwikkelingssamenwerking, alternatieve financiering en vele andere!

Wij, Karama Solidarity zijn ook van de partij!

[media_image image=”{‹²›attachment_id‹²›:‹²›103186‹²›,‹²›url‹²›:‹²›//karama-solidarity.be/wp-content/uploads/2021/09/salonhope.jpg‹²›}” width=”” height=”” link=”www.hopeandchange.be” target=”_blank” __fw_editor_shortcodes_id=”db12e6389a8a9a37d07a91c40d2e7488″ _array_keys=”{‹²›image‹²›:‹²›image‹²›}” _fw_coder=”aggressive”][/media_image]Voor meer info: www.hopeandchange.be