Wereldvoedseldag is een jaarlijkse oproep tot bewustwording en actie voor de armen, hongerigen en voedselonzekerheden over de hele wereld.

Leer vandaag meer over het werk van Karama Solidarity om essentiƫle voeding te bieden en arme gemeenschappen in staat te stellen om aan hun behoeften te voorzien.

Zorg voor noodvoedselhulp

Al meer dan 25 jaar helpen onze teams mensen die zijn getroffen door rampen en crises over de hele wereld. Momenteel reageren we op twee van de ernstigste humanitaire crises ter wereld. In Syriƫ en Jemen bieden we voedsel en andere levensreddende hulp aan de slachtoffers.

Gemeenschappen in staat stellen voedselonzekerheid te boven te komen

Karama Solidarity helpt niet alleen mensen die honger lijden in crisissituaties, maar combineert ook haar voedingsactiviteiten met projecten die erop gericht zijn gemeenschappen in staat te stellen voedselzekerheid op de lange termijn te bestrijden.

In Mali: we redden een hele gemeenschap. We bouwden een dam die tegenwoordig bijna 100 hectare land irrigeert voor de rijstteelt. Zo leven 300 boeren van hun oogsten.

In Kenia: we stelden 1.000 boeren in staat om hun land te bewerken met irrigatietechnologie op zonne-energie. Daarnaast hebben we tuiniers in staat gesteld om een productie van gediversifieerde groenten en fruit te ontwikkelen.

Ramadan en Eid al Adha: met de hulp van onze partners genieten elk jaar miljoenen mensen van onze voedselprogramma’s voor Ramadan en Aid al Adha.

Doe mee met onze inspanningen