De start van een nieuw schooljaar betekent ook de start van een jaartje vol nieuwe leerstof, uitdagingen en ontmoetingen. Om echt goed te kunnen opstarten, krijgen kinderen noodzakelijke benodigdheden om hun kans tot succes op school te vergroten. Maar dat geldt helaas niet voor alle kinderen….

Een plastieken zak als boekentas

In sommige landen zoals Marokko en Palestina moeten talrijke minderbedeelde families hun kinderen naar school sturen zonder zelfs een boekentas. De leerlingen wandelen naar school met hun boeken onder de arm of in het beste geval, in een plastieken zakje….

Bezorg hen een leuke start van het schooljaar

Ook dit jaar zet Karama Solidarity zich met uw steun in om het begin van het nieuwe schooljaar voor duizenden weeskinderen of kinderen in een precaire thuissituatie op te vrolijken. Dit doen we door het schenken van een complete schoolkit: een boekentas, schriften, een volle pennenzak….al het nodige materiaal voor een geslaagd schooljaar!

Met slechts €25, bezorg hen een leuke start van het schooljaar


Een continue uitdaging

Karama Solidarity zet zich non-stop in voor kinderen uit minderbedeelde milieus en hun talrijke uitdagingen op hun weg tot educatie. Zo hebben we initiatieven die een heel schooljaar doorlopen. Onder het motto ‘Educatie voor iedereen’ bieden we: de vorming van leerkrachten, het herstel van scholen, het opstarten van naschoolse activiteiten,…