Plaatsen van de kwetsbare gezinnen in Douar Toulkine:

De tweede fase van onze missie richt zich vooral op het onderbrengen van de getroffen gezinnen in tijdelijke tenten. We kozen voor de Toulkine douar vanwege de omvang van de vernietiging die deze heeft geleden. De meeste bewoners zijn hun huis kwijtgeraakt en zijn dakloos geworden. Daarom zijn we al begonnen met het plaatsen van 23 tenten die plaats bieden aan 23 gezinnen. Elke tent is voorzien van vier matrassen, vier dekens en vier kussens zodat elk gezin zich comfortabel kan voelen.

Gezondheidsondersteuning :

Naast de tenten zijn we begonnen met het opzetten van essentiële sanitaire voorzieningen waaronder latrines en douches.

Distributie van voeding:

In eerste instantie verzorgden wij maaltijden in de vorm van broodjes. Nu delen we groenten en fruit uit zodat gezinnen in hun tenten kunnen koken. Daarnaast zijn we van plan om elk gezin een voedselpakket te schenken zodat ze genoeg voedsel hebben voor zichzelf en hun kinderen.

Oproep tot solidariteit :

Help ons onze impact te vergroten door onze oproep te delen met je vrienden en familie. Jouw eenvoudig gebaar kan essentiële steun bieden aan deze kwetsbare gezinnen in moeilijkheden. Samen kunnen we een aanzienlijk verschil maken.