In Bangladesh, zijn ze met 7,4 miljoen, aan wie we weinig aandacht geven!

In Bangladesh worden 7,4 miljoen kinderen uitgebuit en riskeren ze elke seconde hun leven om maar iets te kunnen eten en uit de ellende te kunnen geraken!

Hier is het verhaal van één van hen…

” Mijn naam is Lazina Ahkter, ik was 10 jaar oud toen ik de school moest verlaten om mijn moeder te helpen om rond te komen. De kledingzaak van mijn moeder stond op het rand van een faillissement. Eten om onze honger te stillen was heel moeilijk geworden. Mijn moeder heeft gevochten zo goed ze kon. Maar tevergeefs! Overweldigd door de situatie stuurde ze me om te werken in een paraplufabriek. Ik heb bijna 2 jaar heel hard gewerkt voor slechts 10 € / maand … Ik ben blootgesteld aan geweld en misbruik! Tot mijn gebeden worden gehoord…”

Alhamdoulillah, door de Zakaat Al maal van één van onze donoren, kon de moeder van Lazina haar bedrijfje weer op de rails krijgen door haar een renteloze microkredietlening van ongeveer € 170 te verstrekken!

« Tegenwoordig is onze kledingwinkel welvarend en kan mijn moeder ons onderhouden. Ik ben terug naar de schoolbanken! Ik maak mijn dromen waar in plaats van paraplu’s.» Lazina

Zin om een verhaal te veranderen?

Vertrouw ons uw Zakat al maal