De nieuwe jaarkalender 2024 is er met als thema “De toekomst is nu”

Onze inzet voor de kwetsbaren herinnert ons er dagelijks aan dat onmiddellijke actie essentieel is. Wij komen onverwijld tussenbeide omdat urgente behoeften het zich niet kunnen veroorloven te wachten op een hypothetische toekomst. Humanitaire behoeften zijn noch aan een kalender, noch aan tijdslimieten onderworpen. Het is zo dat hongerige kinderen schreeuwen om voedsel, daklozen verlangen naar onderdak, zieken zorg nodig hebben en kansarmen op zoek zijn naar kansen.

De toekomst is nu en krijgt vorm door onze huidige inspanningen. Daarom hebben we dit jaar voor dit thema gekozen.

Als je door de pagina’s zal bladeren, zal je niet alleen de gebedstijden ontdekken, de kalender, alsook alle lopende solidariteitsprojecten. Via deze initiatieven heb je de kans om jouw zaadkorrels te planten voor een betere toekomst waarin compassie, eerlijkheid en waardigheid tastbare realiteiten worden.

Ik wil de jaarkalender gratis ontvangen

Hartelijk dank aan onze partners:Chatar, Boukricha, Oracio en Best Deal Cars voor hun onvoorwaardelijke steun. Dankzij hen kunnen wij jou deze jaarkalender gratis aanbieden en al jouw donaties besteden aan de uitvoering van onze acties ter plaatse.

Onze partners

 

Vul het formulier in om de digitale versie van de jaarkalender via e-mail te ontvangen :

Jaarkalender 2024

Ik wil mijn jaarkalender voor het jaar 2024 gratis via e-mail ontvangen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.