Een onvergetelijke avond

Bereid je voor op een onvergetelijke avond doordrenkt van cultuur en filantropie terwijl we de première van de Vranckx-documentaire ‘Marokko na de schok’ vieren en essentiële fondsen inzamelen voor het prachtige land Marokko, dat onlangs door aardbevingen is getroffen. Het evenement, dat wordt gepresenteerd door Ayoub Sadik en Farah Kadi, markeert een historische mijlpaal, want het is de allereerste publieke avant-première van een Vranckx-documentaire.

Na de première van de documentaire kunnen bezoekers zich verheugen op een boeiend tweedelig panelgesprek, gemodereerd door niemand minder dan Rudi Vranckx zelf. Dit panelgesprek zal zich richten op de actuele situatie in Marokko en zal Loubna Khalkhali, Lara Richir en Yassine Atari samen met andere deskundigen aan tafel brengen, waaronder Sidi El Omari, Idries Bensbaho, Hicham en Boumy, om inzicht te bieden in de uitdagingen en kansen waarmee Marokko wordt geconfronteerd.

Naast deze intrigerende discussies kunnen gasten genieten van diverse activiteiten, waaronder optredens van Elnasr, Mert en Khail. Bovendien zal er een exclusieve fotoveiling plaatsvinden, en er zijn nog veel meer verrassingen in petto.

Dit evenement is mogelijk gemaakt door de samenwerking tussen Kinepolis Antwerpen, VRT en Karama Solidarity. Het belooft een avond te worden waar cultuur, solidariteit en bewustwording samenkomen om Marokko te ondersteunen in deze uitdagende tijden. Doe met ons mee en draag bij aan een betere toekomst voor dit prachtige land.