Notre adresse:

26 - 28 Ulensstraat, 1080 Brussel Belgïe

open Maadag tot Vrijdag : 9u - 17u

IBAN : BE19 3631 3893 0312

Hebt u vragen ?

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bel ons :

Tél : +32 (0)2 - 219.81.84 ou GSM : +32 (0) 484.417.400

 

Bienvenue sur notre site. Karama Solidarity a pour objectif de venir en aide aux populations qui souffrent de pauvreté  sans distinction de sexe, de race, de religion ou de culture. Nous nous battons sur tous les fronts pour combattre la misère !

Suivez-nous sur :

Langue :

 

 

Strenge beheer

Onze financieel beheer is in handen van een Control System en de transparantie streng en effectief. Efficiëntie geeft ons een grote geloofwaardigheid zowel internationaal als met onze lokale partners. Ten slotte heeft het management ons toegestaan om lagere bedrijfskosten dan veel andere NGO's hebben!

Absolute transparantie

Van Karama Solidarity, wij allen zien!

In feite hebben we een punt om onze nummers te communiceren elk jaar, naadloos!Dit is de reden waarom elk jaar sturen wij onze donateurs rapporteren activiteiten die informatie over de verdeling van de verzamelde fondsen en hun toepassingen te bieden.Karama Solidarity, nous avons tout à montrer !

Waar gaat het geld naartoe ?

Het grootste deel van onze middelen zijn afkomstig van individuele donaties en sponsoring kind. We hebben ook van tijd tot tijd overheidssubsidies (EU, Belgische Staat) volledig worden benut in onze projecten.

 

Waneer ik 10€ geef

8,7€ worden direct voor het project gebruikt
87%

0,7€ worden gebruikt om nieuwe donateurs te vinden
7%

0,6€ worden gebruikt voor de administratiekosten
6%

Islamic Relief in de wereld

 

 

 

 

 

 

ONZE VISIE

Een wereld waar de burgers solidair, verantwoordelijk en actief zijn om te streven naar waardigheid en vrede voor iedereen

 

ONZE MISSIE

 
Wij streven naar een vermindering van het lijden van de minderbedeelden in de wereld. Hiervoor, grijpen wij in daar waar de humanitaire en sociale behoeftes het vereisen, via noodhulp en ontwikkelingsacties.

Wij brengen onze missie in op altruïstische wijze, met respect voor de islamitische ethiek en zonder onderscheid op vlak van oorsprong, geslacht, religie of politiek bij onze doelpublieken en partners.

OVER ONS

Karama Solidarity is een humanitaire hulporganisatie die zich wereldwijd inzet voor de verbetering van levensomstandigheden van de minder bedeelden in de wereld 

BEDRIJFSNUMMER:  0559.942.594

IBAN : BE19 3631 3893 0312

PARTAGEZ    

 

Contact

Wanneer ik 10€ geef

8,7€ worden direct voor het project gebruikt
87%

0,7€ worden gebruikt om nieuwe donateurs te vinden
7%

0,6€ worden gebruikt voor de administratiekosten
6%